Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Τσίπρας: Ένας επικίνδυνος Έλληνας για τη Θράκη και τον Ελληνισμό

Παίζει ανοιχτά το παιχνίδι της Άγκυρας

Με πλήρη άγνοια της πραγματικότητας και της μουσουλμανικής μειονότητας, των προβλημάτων και των αναγκών της, ο κύριος Τσίπρας επισκέφθηκε την Ξάνθη και την Κομοτηνή, σε μία απόπειρα αλίευσης ψήφων.
Αδιαφορώντας για την αλήθεια, αλλά και για τα εθνικά συμφέροντα, ο κύριος Τσίπρας αποφάσισε να σιγοντάρει το παιχνίδι της Άγκυρας στην Θράκη για να "εισπράξει" ψήφους που θα τον ανεβάσουν σαν κόμμα, ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος ανέβαινε τα σκαλοπάτια της πολιτικής εξαθλίωσης και της εθνικής ντροπής μιλώντας γενικά για μειονότητα και αποφεύγοντας συστηματικά να αναφερθεί στον θρησκευτικό (και μόνο) χαρακτήρα της στην Ελληνική Θράκη.
Στην ανάγκη ισότιμης μεταχείρισης των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της περιοδείας του στην Ξάνθη, συνοδευόμενος από την υποψήφια ευρωβουλευτή, Χαμπίπ Ντιλέκ.
«Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δίνουμε αγώνα, προκειμένου να υπάρχει ισότιμη μεταχείριση από την πλευρά της κεντρικής πολιτείας απέναντι στους συμπολίτες μας της μειονότητας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

συνέχεια εδώ

Greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου