Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΦΙΑΣΚΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ




Ανταπόκριση από Πάτρα.

Πολύ κατώτερη των προσδοκιών ήταν η συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα που είναι παραδοσιακό προπύργιο του ΠΑΣΟΚ. Εκτός από την απουσία του "τελετάρχη" του κινήματος που είναι κάτι παραπάνω από εμφανής τον τελευταίο καιρό, οι Πατρινοί γύρισαν την πλάτη για πρώτη φορά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος πληρώνει τη στάση του ανεκδιήγητου Φούρα το Δεκέμβρη στη διάρκεια των επεισοδίων. Γνωστό στέλεχος μάλιστα έλεγε: "Με είδε στην πλατεία, με ξέρει, τον ψηφίζω και μετά γύρισε και με είπε χρυσαυγίτη στην τηλεόραση. Δηλαδή τι έπρεπε, να τους αφήσουμε να τα σπάσουν όλα; Τώρα παρακαλάει για κόσμο."
Γενικά ο κόσμος της Πάτρας είναι προβληματισμένος και από τη στάση του κινήματος που επιμένει να στηρίζει το Φούρα ενώ δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του για το πρόβλημα των Αφγανών μεταναστών που έχουν κατακλείσει την πόλη. Για τους Πατρινούς ο Φούρας θεωρείται καμένο χαρτί και οι τοπικές είναι έξω - φρενών μαζί του γεγονός που το πλήρωσε ο Παπανδρέου στη συγκέντρωση.




Οι συγκεντρωμένοι δεν ξεπέρασαν τους 3000 χιλιάδες γεγονός πρωτόγνωρο για την Πάτρα ενώ 65 πούλμαν έφτασαν από όλη την Πελοπόνησο και την Αθήνα. Φαίνεται ότι στην Πάτρα το ΠΑΣΟΚ δεν έχει την αυξητική τάση που έχει στην υπόλοιπη Ελλάδα αν και είναι νωρίς ακόμα να κρίνουμε γιατί οι ευρωεκλογές είναι ούτως ή άλλως πιο χαλαρή προεκλογική περίοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου